Univerzita tretieho veku – so študijným zameraním na Sväté písmo a systematickú teológiu


.

            Teologická fakulta Trnavskej univerzity oznamuje, že v školskom roku 2024/2025 v štruktúre foriem celoživotného vzdelávania otvára prvý ročník pre seniorov – Univerzita tretieho veku – so študijným zameraním na Sväté písmo a systematickú teológiu.

V školskom roku 2024/2025 otvára aj UTV v maďarskom jazyku.

Podmienkou prijatia je maturita. Na štúdium môžu byť prijatí záujemcovia starší ako 40 rokov a dôchodcovia bez ohľadu na vek, na základe písomnej prihlášky a uvedenia najvyššieho vzdelania. Prijatí uchádzači budú písomne oboznámení o zápise a prvej prednáške. Tento vzdelávací proces sa začne v októbri 2024.

Poplatok za štúdium je 78 € na jeden akademický rok.

Teologická fakulta Trnavskej univerzity oznamuje absolventom UTV, ktorí končili svoje štúdium v priebehu rokov 2003-2024 ako aj ostatným záujemcom, že v školskom roku 2024/2025 otvára v štruktúre foriem celoživotného vzdelávania tieto  špecializácie:

Manželstvo a rodina

Človek ako obraz Trojice

Na štúdium môžu byť prijatí záujemcovia starší ako 40 rokov a dôchodcovia bez ohľadu na vek na základe písomnej prihlášky a uvedenia najvyššieho vzdelania. Podmienkou prijatia je maturita

Podmienkou otvorenia danej špecializácie je minimálny počet študentov 15. V prípade, že tento minimálny počet nebude naplnený, Teologická fakulta Trnavskej univerzity si vyhradzuje právo danú špecializáciu neotvoriť.

Prijatí uchádzači budú písomne oboznámení o zápise a prvej prednáške. Tento vzdelávací proces sa začne v októbri 2024.

Poplatok za štúdium je 78 € na jeden akademický rok.

Podrobné informácie nájdete na internetovej stránke fakulty www.tftu.sk.

Prihlášky posielajte na adresu:

Teologická fakulta TU

Kostolná 1, P. O .Box 173

814 99 Bratislava

alebo na mailovú adresu: miroslava.fabianova@truni.sk

 Prof. JUDr. Marek Šmid, PhD. 

dekan TF TU

Updated: 7. septembra 2024 — 22:28